Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Ingredients |
1 Tasse | Skin milk; |
2 | Pitted dates; chopped |
1/8 Teelöffel | Salt |
2 Esslöffel | Uncooked farina; |
1/4 Teelöffel | Vanilla extract; |
1 Teelöffel | Margarine; reduced-calorie |
| Sugar Substitute to equal 2 tb sugar |
1/8 Teelöffel | Grd cinnamon |
Combine milk, dates, and salt in a small saucepan; bring to a boil. Gradually stir in farina and vanilla. Reduce and simmer, stirring constantly, 2-3 mins or until thickened. Remove from heat; add margarine and sugar substitute, stirring until margarine melts. Spoon mixture into a hot serving bowl, and sprinkle with cinnamon. Serve hot.
amount: 1/2 cup
Exchanges: 1 Starch; Chol: 1 mg; Calories: 71; Carbo: 12 gm Protein: 3 gm; Fat: 1 gm; Fiber: Tr.; Sodium: 112 mg
Reformated for you and yours via Nancy O'brion and her Meal-Master (From Jungle.Boy via GEnie)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |