Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/3 x ca. 450 g | Green beans |
1/3 x ca. 450 g | Baby potatoes |
56 | G. can rolled fillets of anchovies, drained and rinsed |
1/3 Tasse | Black olives, halved |
12 | Cherry tomatoes, halved |
6 | Lettuce leaves |
2 Dose | Chunky tuna, drained |
| French Dressing: |
1/4 Tasse | Olive oil |
1 1/2 Esslöffel | Lemon juice |
1 Teelöffel | White vinegar |
1 Teelöffel | Seasoned pepper |
1 Teelöffel | Chopped fresh thyme leaves |
Cut beans into 1 1/2 inch lengths. Boil, steam or microwave beans and potatoes separately, until just tender; drain.
Slice potatoes, combine in a bowl with beans, anchovies, olives, tomatoes, torn lettuce leaves and tuna.
Just before serving, toss lightly with dressing.
Dressing: Combine all ingredients in jar, shake well.
by Linda Davis
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |