Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Russian Pickled Whitefish
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
Pieces of whitefish fillet (about 6 oz each)
Onion; thinly sliced
1 EsslöffelMustard
1 TeelöffelWhole coriander seed
1 Teelöffelgarlic , minced
1 TasseWhite wine
1/4 TasseVinegar
1/4 TasseWater
2 EsslöffelChopped fresh dill
 Salt and pepper; to taste
die Zubereitung:

Preheat Oven To 375F. Place the whitefish in a baking dish just large enough to hold the fillets comfortably, spread the onions over the top and set aside. Combine mustard, coriander, garlic, wine, vinegar, water, dill, salt and pepper in a small pot. Place over high heat, quickly bring to a boil and pour over the whitefish fillets. Cover the baking dish and place in the oven for 5 minutes. Remove from the oven, let cool to room temperature and place in the refrigerator. Serve chilled.

Michael Roberts - Prodigy Guest Chefs Cookbook


Anmerkungen zum Rezept:
keine