Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Russian Meat Balls (Bitochki)
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGround beef
1 x ca. 450 gGround veal
1/2 TasseChopped onion
1/4 TasseRendered kidney fat
2 ScheibeBreak, soaked in milk, squeezed dry
2 TeelöffelSalt
 Ground pepper
 Fine bread crumbs
 Butter or beef fat
2 TasseSour cream
1/2 x ca. 450 gSliced mushrooms, sauted
die Zubereitung:

Cook onion in rendered kidney fat until wilted. Mix beef, veal, onion, bread, salt and little pepper. Knead well and chill. Wet hands and form mixture into balls the size of gold balls. Roll in crumbs and fry in butter or beef fat until brown all over. Remove and keep warm. Add sour cream and mushrooms to pan. Heat. Pour sauce over meat.


Anmerkungen zum Rezept:
keine