Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quaglie Al Forno
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
Quails, about 4 oz apiece
8 ScheibeBlanched bacon (or Italian-style pancetta)
3 EsslöffelButter
Fresh or dried sage leaves
 Salt
 Freshly ground black pepper
1/3 TasseDry white wine
die Zubereitung:

Preheat Oven To 400F. Rinse quails and pat them dry with paper towels. Lay a round of pancetta over breast and thighs of each bird and tie securely with string. Melt butter in an oven-proof casserole just large enough to hold quails. Add sage leaves and quails. Brown them over medium heat 3-to-4 minutes on each side. Sprinkle with salt and pepper, and pour on the wine. Set casserole in oven and bake 20-to-25 minutes, until tender, turning quails once after 10 minutes. Remove strings and serve in a heated dish.

Tom Maresca And Diane Darrow - Prodigy Guest Chefs Cookbook


Anmerkungen zum Rezept:
keine