Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pasta with Mizithra
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOlive oil
Garlic cloves; chopped fine
1 x ca. 450 gDry pasta; cooked & drained
1/2 TasseParmesan, freshly grated
1/2 TasseMizithra cheese, fresh grated
 Salt and pepper to taste
1/4 TasseParsley, chopped for garnish
die Zubereitung:

Bring the water for the pasta to boil and prepare everything else. It's important to never overcook pasta.

Heat the olive oil in a small frying pan and add the chopped garlic. Saute for just a moment and set aside. Boil the pasta until just barely tender. Drain and toss with all ingredients. Serve as a side dish in the place of another starch.

- from The Frugal Gourmet Cooks Three Ancient Cuisines, by Jeff Smith


Anmerkungen zum Rezept:
keine