Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crostini
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
(1-pound) loaf of Italian bread
Cloves of garlic, halved
2 EsslöffelOlive oil
1 TeelöffelDries rosemary, crushed
die Zubereitung:

Crostini

Cut bread into 22 slices (1/2-inch thick); arrange in a single layer on a baking sheet. Rub garlic on one side of each piece of bread; brush with olive and sprinkle with rosemary. Discard garlic. Bake bread at 350 for 10 min. On each side until lightly brown. Let cool before serving. Yield: 22 servings (about 68 calories per slice)


Anmerkungen zum Rezept:
keine