Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Cream
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
Sweet onions
1/4 TasseButter
5 x ca. 450 gChicken pieces
 Ground pepper
1/2 TasseHeavy cream
1 TasseBéchamelsauce
1 EsslöffelTomato paste
 Pinch curry powder
1/2 TeelöffelPaprika
 Juice of lemon
1 x ca. 450 gMushrooms, sliced
die Zubereitung:

Directions: 1. In a large saucepan, saute onions in butter for 2 minutes. Add chicken pieces, salt and pepper to taste and cover with cream. Simmer, covered, for 30 minutes, stirring occasionally. 2. Remove chicken pieces and set aside. Keep warm. 3. Add bechamel sauce and tomato paste to cream sauce and boil for 2 minutes, stirring constantly. Remove from heatand strain. Return to saucepan. 4. Add curry powder, paprika, and lemon juice to sauce and blend well. Add cooked chicken and mushrooms. Simmer, uncovered, for 15 minutes. Serve with rice or boiled potatoes. Serves 4.

Liz Parkinson


Anmerkungen zum Rezept:
keine