Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aubergines a la Toulousaine (Eggplant A La Toulouse)
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelEggplant
1/4 TasseSalad oil
3 grossTomatoes, peeled
2 TasseFresh bread cubes
2 EsslöffelSnipped parsley
10 MilliliterGalic, minced
1 EsslöffelSalad oil
1/4 TasseGrated Parmesan cheese
die Zubereitung:

Cut eggplant into 1/2-inch thick slices: pared. Place slices on paper towels; sprinkle each generously with salt. Let stand for 30 minutes; then blot dry with paper towels. Start heating oven to 400 deg. F. Saute eggplant in 1/4 cup salad oil until golden. Add more oils as needed. Cut tomatoes into 1/2-inch thick slices; saute in same skillet. In a 10x6x2 inch baking dish, arrange eggplant and tomatoes in alternate layers, (4 in all), sprinkling each layer with 1/4 teaspoon salt and 1/8 teaspoon pepper. Combine bread cubes with parsley, garlic, 1 tablespoon salad oil and cheese. Toss well. Sprinkle over top layer. Bake 20 minutes or until bread cubes are golden and eggplant is tender.

Publishers Chicago 1, Illinois 1958


Anmerkungen zum Rezept:
keine