Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Antipasto Salad
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinCauliflower
 In Small Flowerettes
3 grossCarrots, Thinly Sliced
Green Pepper, Diced
1 TasseBlack Olives
2 1/2 TassePasta, Rotini
Dressing
1 1/4 TasseOil, Vegetable Or Corn
3/4 TasseCider Vinegar
Garlic Cloves, Minced
1 TeelöffelSugar, Granulated
 Salt & Pepper
die Zubereitung:

In large bowl, toss together cauliflower, carrots, green pepper and olives. Cook rotini in large pot of boiling salted water until tender but firm about 8 to 10 minutes, drain and rinse in cold water. Dressing: Combine oil, vinegar, garlic and sugar, adding salt and pepper to taste; mix well. Pour all but 1/3 cup dressing over salad, tossing to mix, reserve remaining dressing. Cover and refrigerate overnight. Just before serving, taste and readjust seasonings and add remaining dressing if necessary.


Anmerkungen zum Rezept:
keine