Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pan-Seared Bison Tenderloin
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gBison Filets
8 x ca. 30 gSmoked Elk or smoked Ham Julienned
4 Esslöffelvegetable oil
1 Esslöffelchilli powder
12 x ca. 30 glinguine cooked
2 x ca. 30 gMorel mushrooms, julienned
2 x ca. 30 gbutter whole
4 x ca. 30 gheavy cream
 Misc baby field vegetables
 Marinated in vinaigrette
die Zubereitung:

Mix oil and chili powder together and rub evenly over filets and let rest for 30 minutes. Heat saucepan and sear filets on all sided, lower heat and cook, turning often until desired doneness. (Medium Rare to Medium is recommended. Melt butter in pan and add elk and moresl. Saute 1 minute. Add linguine and heat, toss until hot. Add cream and stir until incorporated with pasta. Lightly charbroil vegetables. Place pasta on hot plate. Place Bison filet in center and surround with char-broiled vegetables.


Anmerkungen zum Rezept:
keine