Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jerk Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelallspice gound
1 Esslöffelthyme dried
1 1/2 Teelöffelcayenne pepper
1 1/2 Teelöffelblack pepper
1 1/2 Teelöffelsage ground
3/4 Teelöffelnutmeg grated
3/4 Teelöffelcinnamon
2 Esslöffelsalt
2 Esslöffelgarlic powdered
1 Esslöffelsugar
1/4 TasseSoya sauce
3/4 Tassevinegar
1/2 Tasseorange juice
1/4 Tasseolive oil
1 Tasseonion minced
green onions
Chicken breasts, halves
die Zubereitung:

In large glass or ceramic bowl combine allspice, thyme, cayenne pepper, black pepper, sage, nutmeg, cinnamon, salt, garlic powder and sugar. Slowly whisk in soy sauce, vinegar, orange juice. In slow stream whisk in olive oil. Add onion and green onion. Combine well. Add chicken and allow to marinate 1 hour at room temperature or over night, covered in refrigerator. If using outdoor grill toss 1 or 2 bay leaves on coals. Grill chicken 6 min. Each side. Chicken may also be broiled indoors 5-6 min. Each side. Either way, brush well with marinate while cooking. For hotter flavour, double amounts of first 7 ingredients.


Anmerkungen zum Rezept:
keine