Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Runny Butter Tarts
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseRaisins
16 Tart shells; baked
1/4 TasseButter;soft
1/2 TasseSugar; brown, lightly packe
1/2 TasseCorn syrup
Egg
1 TeelöffelVinegar
1 TeelöffelVanilla
 Salt
die Zubereitung:

Preheat oven to 400F. Sprinkle raisins evenly in baked shells. In bowl, cream together butter and sugar; beat in corn syrup, egg, vinegar, vanilla and salt. Pour into pastry shells, filling each 3/4s full.

Bake in 400F oven for about 10 minutes or just till runny in centre. Let cool in pan for 1 minute, remove to rack and let cool completely.

Makes 16 tarts.


Anmerkungen zum Rezept:
keine