Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crisp Bread And Butter Pickles
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 ca. 1 LiterThinly sliced cucumbers
1/2 TassePickling salt
1 1/2 TeelöffelTumeric
2 TeelöffelMustard seed
Med. white onions *
5 TasseSugar
1 TeelöffelCelery seed
5 TasseCider vinegar
die Zubereitung:

* Onions should be peeled and thinly sliced. ~- ~- Mix the cucumbers and onions with the salt and 2 quarts of cracked ice and let them stand, covered with a weighted lid, for 3 hours. Drain thoroughly and put the vegetables in a large kettle. Add the sugar, spices and vinegar and bring almost to a boil, stirring often with a wooden spoon, but do not boil. Pack the pickles into hot jars and seal. Makes 7 - 8 pints.


Anmerkungen zum Rezept:
keine