Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Andouille a la Jeannine
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseDry white wine
2 TeelöffelHoney
2 x ca. 450 gAndouille or smoked sausage
1 TeelöffelCreole mustard
die Zubereitung:

Slice andouille 1/4-to 1/2-inch thick. Mix all liquid ingredients and pour over andouille in a covered skillet. Cook over low heat untill andouille is tender. Andouille is gumbo sausage for all you peoples who live away from the center of the universe. You can use other sausage and it would taste okay. Justin Wilson "Gourmet and Gourmand Cookbook" Courtesy of Shareware Recipe Clipper 1.1


Anmerkungen zum Rezept:
keine