Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crisp Cookies
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButter or other shortening
Egg, well beaten
1/2 TeelöffelSalt
2 TeelöffelBaking powder
1 TeelöffelNutmeg
2 TasseSugar
1/2 TasseMilk
4 TasseFlour
1 TeelöffelCinnamon
die Zubereitung:

Cream the butter, add the sugar gradually, and cream mixture until light. Add eggs and beat thoroughly. Sift 3 cups of the flour with the salt, baking powder and spices and add alternately with the milk. Add more flour to stiffen may require up to 5 cups flour). Chill for several hours. Roll very thin and cut with cookie cutters. Put on greased baking sheet and bake at 450-F about 7 minutes.

Recipes, Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept:
keine