Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Onion & Mushroom Bhajis
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Onion
2 x ca. 30 gButton mushrooms
1/4 TasseBrown rice flour
1/4 TasseAll-purpose flour
1/2 TeelöffelTurmeric
1/2 TeelöffelHot chili powder
1/4 TeelöffelGround cumin
1/4 TeelöffelGround coriander
1/4 TeelöffelSalt
2/3 TassePlain yogurt
 Vegetable oil for deep frying
 Fresh parsley sprig (opt)
die Zubereitung:

Peel, quarter and thinly slice onion.

Coarsely chop mushrooms. In a bowl, combine flours, turmeric, chili powder, cumin, coriander and salt. Stir in onion, mushrooms and yogurt; mix well.

Half fill a deep-fat fryer or saucepan with oil; heat to 375'F. (190'C.) or until a 1/2" cube of day-old bread browns in 40 seconds. Divide mixture in 10 equal portions. Drop spoonfuls of mixture into hot oil and fry 3-4 minutes or until golden brown and cooked through. Drain on paper towels. Garnish with parsley sprig, if desired, and serve warm.


Anmerkungen zum Rezept:
keine