Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic-Chive Bundles
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGarlic chives
1/3 Tasseginger minced, fresh
2 Esslöffellight soy sauce
1 EsslöffelChinese vinegar, dark
1/4 TeelöffelSzechuan hot bean paste
1/2 Teelöffelsesame oil
die Zubereitung:

Remove papery skins from garlic chives. Wash, pat dry and smooth chives out. Blanch garlic chives in boiling water for 15 seconds, until slightly softened. Rinse immediately in cold water; drain. Whisk together remaining ingredients. Smooth out 1 garlic chive strand. Leaving 1 inch of the root end sticking out, roll chive into a circle; twist in half, making a figure eight. Place on a platter. Continue with remaining garlic chives. Drizzle liquid and ginger over; serve at room temperature.

~0500


Anmerkungen zum Rezept:
keine