Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Waldorf shrimp & spinach salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelNonfat buttermilk
2 EsslöffelWalnut oil
Lemon; juice and zest of
 salt
 pepper
10 x ca. 30 gSpinach leaves; cleaned
3/4 x ca. 450 gMedium shrimp; poached
1/2 Red onions diced
Fennel ribs; thinly sliced
Granny Smith apple;peel/dice
1/4 x ca. 450 gSmoked turkey breast; diced
1/3 TasseWalnut pieces
1/4 Tasseparsley chopped
die Zubereitung:

Whisk nonfat buttermilk and walnut oil, the juice and finely grated zest of 1 lemon, salt and pepper to taste. Toss with cleaned spinach leaves, poached and clean medium shrimps; half of a diced red onion; thinly sliced fennel ribs; Granny Smith apple; peeled, seeded and diced, diced smoked turkey breast, walnut pieces and flat parsley leaves. Serves 4


Anmerkungen zum Rezept:
keine