Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
French Toast
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4-oz containers Egg Beaters
1/3 Tasseskim milk
1 Teelöffelcinnamon ground
1 Teelöffelvanilla extract
2 Esslöffelmargarine
10 Slices whole wheat bread Or
10 Slices French bread 5 x 2-1/2 x 3/4 inches
 Maple-flavored syrup optional
die Zubereitung:

In shallow bowl, combine Egg Beaters Original, milk, cinnamon and vanilla.

In nonstick skillet, over medium heat, melt 2 teaspoons margainer. Dip bread slices in egg mixture to coat; transfer to skillet. Brown about 3 minutes on each side, adding remaining margarine to skillet as needed. Serve with syrup if desired.

Nutrition information per serving (2 slices without syrup): 224 calories, 400 mg sodium, 2 mg cholesterol, 6 grams total fat (24%

calories from fat), 1 gram saturated fat, 1 gram dietary fiber.

Compare to Traditional French Toast Recipe (2 slices): 250 calories, 383 mg sodium, 146 mg cholesterolo, 9 grams total fat (33% calories from fat), 2 grams saturated fat, 2 grams dietary fiber.

From the back of an Egg Beaters Original box.


Anmerkungen zum Rezept:
keine