Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alligator Eggs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
36 grossJalapeno chilies, roasted and peeled
1/2 x ca. 450 gCooked, peeled and deveined shrimp, minced
2 Teelöffelmayonnaise
2 TeelöffelPrepared chilli sauce
2 Teelöffelcapers minced
2 Teelöffelgreen onions minced
2 Teelöffelparsley fresh, minced
1/2 Teelöffeldijon mustard
1/2 TeelöffelHorseradish
1/4 TeelöffelPaprika salt & fresh ground pepper peanut oil
1 3/4 Tasseall-purpose flour
3/4 Tassebeer room temperature
eggs room temperature
3 Teelöffelgreen onions minced
2 Teelöffelvegetable oil
1 1/2 Teelöffelcatsup
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 1/2 Teelöffellemon juice fresh
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Using small, sharp knife; cut 1 1/2 inch slit at stem end on side of each chili. Scrape out seeds; do not tear stems. Rinse out chilies. Drain on towels. Mix next 9 ingredients. Season filling with salt and pepper. Spoon about 1 t into each chili (do not overstuff; chili should close). Arrange chilies on baking sheet. Refrigerate. Heat 3/4 inch peanut oil in heavy large skillet to 350 degrees. Blend in remaining ingredients in large bowl. Dredge each chili in mixture, coating completely. Add chilies to skillet (in batches; do not crowd) and fry until golden brown, turning once, about five minutes. Drain on paper towels and serve. From Bon Appetit, Dec '86.

Makes 36


Anmerkungen zum Rezept:
keine