Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Flour |
2 Esslöffel | Sugar |
2 Teelöffel | Baking powder |
1/2 Tasse | Milk |
2 | Eggs |
1 Prise | Salt |
1 Teelöffel | Pure vanilla extract |
| Oil for deep frying |
| Powdered sugar |
{ Submitted by Alcee-Hymet Family }
Mix the flour, sugar and baking powder together in a bowl. Make a well in the middle and add the eggs, milk, salt and vanilla. Beat these together and gradually work on the flour. Roll out on a floured board to about 1/4 inch or a little thinner if preferred.
Cut the dough into 2 x 4-inch strips and simply make 3 or 4 slits in the center of each. Fry in deep oil until golden brown. Sprinkle with powdered sugar.
Hint: These will be firmer than doughnuts.
[ The Legends of Louisisna Cookbook; Sheila Ainbinder; Isbn 0-671-70817-1 ]
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |