Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Walnut Oil Vinaigrette
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseWalnut oil
1/2 Teelöffelgarlic minced
1/2 TasseRich chicken stock; defatted
 (or 1/2 cup shellfood stock)
2 TeelöffelWhite wine Worcestershire sauce
3 Esslöffeldijon mustard
1 TeelöffelSherry vinegar
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 Esslöffelchives fresh, chopped
1 EsslöffelChopped fresh dill or tarragon
 Kosher Salt; to taste
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

In a blender or food processor, combine the walnut oil, garlic, stock, Worcestershire sauce, mustard and vinegar. Blend until fully combined and creamy. Transfer to a bowl. Whisk in the herbs and add salt and pepper to taste. Store the vinaigrette, covered and refrigerated, for up to 3 days. Bring to room temperature before using. This recipe yields 1 1/4 cups of vinaigrette.

Recipe

Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine