Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomato Salad with Feta And Olives
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 grossTomatoes; (about 3 pounds),
 Cored, sliced
Red onion; halved, thinly
 Sliced
1/2 Tasseolive oil
1/2 Tassered wine vinegar
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
3 grossGarlic cloves finely chopped
4 x ca. 30 gFeta cheese; (about 1 generous
 Cup), crumbled
1/3 TasseBrine-cured olives; preferably Kalamata
 (optional)
die Zubereitung:

Overlap tomato and onion slices on large platter. Whisk oil, vinegar, parsley and garlic in small bowl. Season to taste with salt and pepper. Pour over salad. Let stand at room temperature 1 hour or cover and refrigerate up to 3 hours, basting occasionally with dressing.

Sprinkle salad with cheese and garnish with olives, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine