Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scottigirl's Black-Eyed Pea Salad
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 salt
32 x ca. 30 gFrozen black-eyed peas
 (or 6 cups fresh black-eyed peas)
1/2 TasseCanned corn kernels
1/2 TassePimentos
1 Tassegreen onions chopped
1/2 Tasseblack olives sliced
2 grossTomatoes diced
1 Esslöffelsugar
2 Esslöffelpaprika
1 Esslöffelpepper
8 x ca. 30 gZesty Italian dressing
1 grossRomaine lettuce head
die Zubereitung:

Bring 2 quarts water to boil. Add 1 teaspoon salt and peas and boil until tender, about 30 minutes. Drain. Mix corn, pimentos, green onions, olives, tomatoes, sugar, 1 tablespoon paprika, pepper and salt to taste until well-blended. Add 1/2 bottle Italian dressing, and more to taste or if mixture appears too dry. Chill at least 2 hours. Place romaine lettuce leaves in serving bowl. Put pea salad on top of leaves and sprinkle with remaining 1 tablespoon paprika. Yields 18 to 24 servings.

Each of 24 servings: 130 calories, 593 mg sodium, 4 mg cholesterol, 8 grams fat, 14 grams carbohydrates, 2 grams protein, 0.75 gram fiber

Recipe

Formatted for Mastercook by Lynn Thomas - dcqp82a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine