Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Canned tomatoes; in juice (or 1 14 oz. can) |
1 Teelöffel | Oil; preferably olive |
1 mittel | Onion; chopped, about 1 cup |
1 Tasse | rice uncooked |
1 | cloves garlic minced |
3/4 Tasse | water |
1/2 Tasse | peas frozen |
3/4 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | oregano dried |
1/4 Teelöffel | pepper |
| Fresh oregano sprig; optional |
Coarsely chop tomatoes, reserving all juice; set aside. In pot heat oil over medium-high heat. Add onion, rice and garlic. Cook stirring frequently, until rice browns slightly, 1 to 2 minutes. Add 3/4 cup water, peas, salt, oregano, pepper and reserved tomatoes with juice. Cover and bring to boil. Reduce heat to low simmer 20 minutes. Remove from heat; let stand 5 minutes. Fluff with fork; transfer to serving bowl. Garnish with oregano, if desired. Serves 6 Ww Points per serving = 3 Per serving: Calories 154, Protein 4g, Fat 1g, Cholesterol 0 mg, Carbohydrates 32g, Sodium 388 mg, Fiber 2g.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |