Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rack of Lamb with a Beetroot And Horseradish Couscous
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rack lamb; freshly trimmed
Sprig fresh rosemary
1 PackungCouscous
250 GrammCooked fresh beetroot; (9oz)
cloves garlic
 Fresh horseradish root
1 BundChives
125 MilliliterCreme fraiche; (4fl oz)
1 DoseHarissa
Oranges
200 MilliliterExtra virgin olive oil; (6.6fl oz)
die Zubereitung:

Roast the rack of lamb with the rosemary. Chop the beetroot and make the couscous along with garlic and horseradish. Combine chives and creme fraiche. Make the dressing with orange, harissa and olive oil. Assemble and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine