Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Noodles with Herbs
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gBroad noodles
2 ca. 1 Literwater boiling
1 Esslöffelcooking oil optional
2 Teelöffelsalt
1 EsslöffelOlive (or cooking) oil
1 EsslöffelHard margarine (or butter)
cloves garlic minced
1/2 Tasseparsley fresh, chopped
1 TeelöffelDried sweet basil
1/2 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelDried crushed chilies
 Grated Parmesan cheese, sprinkle
die Zubereitung:

Cook noodles in boiling water, cooking oil and first amount of salt in large uncovered pot or Dutch oven for 5 to 7 minutes until tender but firm. Drain. Return noodles to pot.

Heat olive oil and margarine in non-stick frying pan. Add garlic, parsley, basil, second amount of salt and crushed chilies. Saute until garlic is soft. Add to pasta. Mix. Sprinkle with Parmesan cheese. Makes about 3 1/2 cups. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com

Coming.


Anmerkungen zum Rezept:
keine