Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mary Callahan's Italian Rigatoni Part Iii
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassevegetable oil
Med.cans tomato paste
20 Dosewater
2 Esslöffelparsley dried
1 Teelöffelpepper
2 Esslöffelgarlic powdered
2 Esslöffelonion powder
2 Esslöffeloregano dried
1 Esslöffelbasilicum dried
die Zubereitung:

Place the oil in a very large pot and heat on medium. Add the tomato paste, and measure 4 cans of water for each can of paste. Add remaining ingredients. Then add meatballs, pork and liquid from the pork. Bring to a boil and simmer approximately 3 hours. Adjust salt. It isn't in the original recipe, but I also add 1 cup or dry red wine. Serve over Rigatoni or any other pasta.

Per serving: 40 Calories (kcal); 4g Total Fat; (80% calories from fat); trace Protein; 2g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 8mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine