Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Bean Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassechicken broth
Rib celery
1 DoseLima beans
1 Dosebeans white
1 Esslöffelolive oil
2 Teelöffelbasilicum dried
onion
1 grossCan whole tomatoes
 salt
 black pepper
1/2 Tasseparmesan
die Zubereitung:

Bring broth to simmer over medium heat. Add celery, lima and white beans to broth. In saute pan heat oil and cook onion 3 minutes until soft. Stir in basil. Add onion mixture to bean mixture. Stir in tomatoes. Simmer 5 minutes. Season to taste with salt and pepper. In food processor, puree soup until coarse. Stir in cheese. Serve hot.

Approximately 10-12 minutes.

Per serving: 1754 Calories; 35g Fat (17% calories from fat); 108g Protein; 262g Carbohydrate; 37mg Cholesterol; 3988mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine