Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indonesian Chicken Breasts
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseorange juice
1/4 Tassepeanut butter
2 Teelöffelcurry powder
Boneless, skinless chicken breast halves (about 1 lb)
1 mittelRed bell pepper, cut in half
1/4 Tassecoconut shredded
1/4 Tassecurrants
 Hot cooked rice, if desired
die Zubereitung:

Beat orange juice, peanut butter and curry powder in medium nonmetal bowl, using wire whisk. Add chicken, turning to coat with marinade. Cover and refrigerate, turning once, at least 1 hour but no longer than 24 hours.

Heat coals or gas grill. Remove chicken from marinade; discard marinade. Cover and grill chicken and bell pepper 4 to 6 inches from medium heat 15 to 20 minutes, turning once, until chicken is no longer pink in center. To serve, cut chicken breasts diagonally into 1/2 inch strips. Top chicken and bell pepper with coconut and currants. Serve with rice. Yield: 4 servings Typed in MMformat by cjhartlin. Msn@attcanada. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine