Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Halibut in Saffron Broth
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Teelöffelbutter softened
1 1/2 Teelöffelflour
1 TasseOne-inch balls of Idaho potatoes; (Parisian)
1 1/2 TasseLight stock or water
1/2 TeelöffelSaffron threads
 salt
 black pepper freshly ground
 Two-ounce Fillets of halibut; (thin
 Pieces)
1/2 Tassecarrots thinly sliced
1/2 TasseJulienned spinach leaves
1 Esslöffelgreen onions thinly sliced
die Zubereitung:

In a small bowl combine the butter and the flour, set aside. In a shallow, wide bottomed pan, place the potatoes, stock, saffron, and 1/2 teaspoon of salt. Bring to a boil and simmer for 1 minute. Add the halibut fillets and carrots. Cover and simmer for 4 minutes. When cooked, carefully remove it and add the spinach and green onions to the broth. While stirring with a spoon, add the flour butter mixture to the broth. The stock will thicken instantly, allow it to boil for 2 minutes. Taste and adjust the seasonings. Pour this sauce over the fish and arrange the vegetables. This recipe yields ?? servings.

Recipe

Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine