Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Diego's Chilaquiles
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
Diced yellow onion
1 Dosecorn drained
green bell pepper diced
Diced jalepeno pepper
 Oregano; chili powder, black
 pepper
bay leaves
Dozen corn tortillas; sliced and fried
1 grossCan red enchilada sauce
2 Tassecheddar cheese shredded
2 TasseJack cheese shredded
1 grosstomato chopped
die Zubereitung:

Directions: Slice the tortillas into thin strips and fry in vegetable oil just until crisp and lightly golden. Drain and set aside. In a large skillet heat the olive oil. Add the onion and corn and saut, over high heat. Add the green bell pepper, jalapeno, oregano, chili powder, bay leaves, and black pepper. Saut, for about 5 minutes for the flavors to incorporate. In a large bowl, combine the fried tortilla strips, 1/2 can of enchilada sauce, cheddar cheese, jack cheese, tomato and vegetable mixture. Mix well. Add more enchilada sauce if needed. Place mixture into casserole dish and bake at 350 degrees for 30 minutes or until crispy on top. Garnish with chopped cilantro and one fried egg (optional).


Anmerkungen zum Rezept:
keine