Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dave's Cream of Mushroom Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 30 gDried cepes; or other wild mushroom
1/2 TasseWater boiling
6 Esslöffelbutter
1 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
1 kleinOnion finely minced
5 Esslöffelflour
1 Tassemilk
1/2 TasseHalf-and-half
1 1/2 TasseChicken stock or broth
die Zubereitung:

Soak dried mushrooms in boiling water. Meanwhile, wash and slice fresh mushrooms. Melt two tablespoons of the butter in a saucepan; add onions, soaked cepes minced very fine, and sliced fresh mushrooms and saute for 15 minutes, allowing liquids to evaporate. Transfer sauteed mushrooms to a warm bowl and set aside.

Melt remaining butter in the saucepan and blend in flour to make a roux. Cook for a few minutes, then stir in milk and cook until thick and smooth. Stir in broth and water from soaking mushrooms. Add sauteed mushroom mixture. Heat just to boiling, stir in half-and-half and serve.

Very rich and satisfying!

21, 99


Anmerkungen zum Rezept:
keine