Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bougatsa
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Filo pastry
500 GrammRicotta cheese; (low fat)
2 Esslöffelcream
2 Esslöffelflour plain
 cinnamon
 Lemon rind optional
1/2 Tassesugar
die Zubereitung:

Combine all ingredients with a fork or blender. Butter or oil your filo pastry sheet, both sides.

Repeat this method with every sheet.

You require 2 sheets per parcel. Fill with cheese mixture and fold pastry into parcel.

Heat the oven to 190c - 200c and cook the parcels for ten minutes. Then lower heat and cook until you get a nice golden colour.

Sprinkle with sugar and cinnamon.

Serve warm.

Per serving: 222 Calories (kcal); 12g Total Fat; (48% calories from fat); 10g Protein; 19g Carbohydrate; 47mg Cholesterol; 72mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 1 1/2 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 1

1/2 Fat; 1 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine