Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bacon And Parsnip Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
25 GrammButter; (1oz)
1 Esslöffeloil
Onion chopped
Carrot chopped
250 GrammParsnips; chopped (8oz)
250 GrammCooked gammon or shoulder joint; cubed (8oz)
2 x ca. 1/2 Litervegetable stock
 black pepper freshly ground
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
 Croutons to serve
die Zubereitung:

1. Heat the butter and oil in a large pan. Add the onion, carrot and parsnip and cook gently for 5-6 minutes.

2. Add the gammon and stock and bring to the boil. Simmer gently for 25-30 minutes.

3. Puree the soup in a blender until smooth and return to the pan.

4. Add pepper to taste and serve hot with croutons and sprinkled with chopped parsley.

vegetables.


Anmerkungen zum Rezept:
keine