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Aloo Gobi (Potato Cauliflower Vegetable)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelcauliflower
Potatoes; boiled & peeled
1 EsslöffelCoriander finely chopped
chillies green
onion finely chopped
1/4 TeelöffelTurmeric powder
1/2 TeelöffelDhania powder
1 Teelöffellemon juice
2 EsslöffelCurds
1/2 Teelöffelcumin seeds
3 EsslöffelOil or ghee
Blend To A Paste
2 Esslöffelcoconut grated
1/4 TasseCoriander chopped
chillies green
1/2 Teelöffelginger grated
1 Teelöffelgarlic grated
onion
1/2 TeelöffelWheat flour
die Zubereitung:

Break cauliflower into florettes.

Simmer in boiling water for 3-4 minutes.

Drain, keep aside.

Chop potatoes into medium chunks.

Heat oil in a pan, add cumin seeds, allow to splutter.

Add onion and green chilli, saute till pink.

Add paste, turmeric powder, dhania powder, saute for 2-3 minutes.

Add curds, stir continuously, till boiling resumes.

Add potatoes, cauliflower, cook till gravy thickens.

Stir occasionally to avoid burning.

When gravy is thick and oil separates, add lemon juice and it is done .

Garnish with coriander, serve hot with parathas.

Making time: 25 minutes

Shelflife: Best fresh.


Anmerkungen zum Rezept:
keine