Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yankee French Toast
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1/2 Teelöffelcinnamon
1 Tassemilk
 Fresh grated nutmeg
2 Esslöffelrum optional
8 ScheibeCinnamon raisin bread
2 Teelöffelsugar
 Preferably a few days old
die Zubereitung:

pn Salt Butter for frying Beat eggs in bowl and then beat in milk, rum, sugar, pinch of salt, cinnamon and a few gratings of nutmeg. Place bread on a jelly roll pan. Pour mix over slices and let stand for 30 minutes or so, preferably in refrigerator. Melt 2-3 tbls butter in large skillet. Fry soaked bread until golden brown on bottom. Turn and fry other side till it browns. Make syrup by mixing 1/2 cup maple syrup with 1/4 cup rum.


Anmerkungen zum Rezept:
keine