Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
White Chili
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 x ca. 450 gBoneless; Skinless Chicken Breast, , cut into cubes
1/4 Tasseonion chopped
1 Tassechicken broth
1 DoseChopped Green Chilis; 4-oz
1 Teelöffelgarlic powdered
1 Teelöffelground cumin
1/2 TeelöffelOregano leaves
1/2 TeelöffelCilantro
1/4 TeelöffelGround Red Chili Powder
1 Dose(19 Oz) White Kidney Beans; undrained Garnish
 monterey jack cheese shredded
 green onions sliced
die Zubereitung:

1. Heat olive oil in a 3-quart saucepan over medium-high heat.

2. Add chicken; cook 4 to 5 minutes, stirring often.

3. Remove chicken with slotted spoon, cover, and keep warm.

4. Add chopped onion to saucepan; cook 2 minutes.

5. Stir in chicken broth, green chilis, garlic powder, ground cumin, oregano leaves, cilantro, and ground red pepper; simmer for 30 minutes.

6. Stir in cooked chicken and kidney beans; simmer for 10 minutes. Garnish with cheese and green onions.


Anmerkungen zum Rezept:
keine