Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Viennese Coffee
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Makes 1-1/2 Quarts
4 x ca. 30 gchocolate Semisweet
1 Esslöffelsugar
1/4 Tassewhipping cream
4 TasseHot Strong Coffee
 Whipped Cream
 orange peel grated
die Zubereitung:

Melt chocolate in a heavey saucepan over low heat. Stir in sugar and whipping cream. Beat in coffee with a whisk, 1/2 cup at a time; continue to beat until frothy. Top with whipped cream and sprinkle with orange peel.

From Sheila Buff & Judi Olstein, "The New Mixer's Guide to Low-Alcohol and Nonalcoholic Drinks." Published By HPbooks, Inc., 1986, Isbn 0-89586-458-4.


Anmerkungen zum Rezept:
keine