Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 gross | Firm tomatoes |
2 klein | cloves garlic |
1 Teelöffel | Fresh rosemary or basil -- Chopped |
| Salt and freshly ground |
| pepper |
| olive oil |
1. Slice tomatoes horizontally into 4 slices, each 1/2 inch thick.
2. Peel and split garlic; mash slightly with the side of a knife. Rub garlic on cut surfaces of tomatoes.
3. Arrange tomatoes on broiler pan. Sprinkle with herbs, salt, and pepper, and drizzle lightly with oil.
4. Broil until surfaces are blistered. Serve immediately.
cheese. Broil until cheese is lightly browned and bubbly.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |