Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Teriyaki Shrimp and Grilled Peppers
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Shrimp
2 x ca. 450 gLarge shrimp - in shells (48 shrimp)
2 Esslöffeloil
1/4 TasseJapanese soy sauce
1 Teelöffelsesame oil
1/4 TasseLemon juice; fresh squeezed
Cloves garlic; peel/halved
4 Scheibeginger fresh
Green onions; thin sliced
12 10-inch wooden skewers
Peppers
Sweet red peppers
Sweet yellow peppers
 Olive oil; to brush peppers
 lemon juice
 salt
 Pepper freshly ground
 Parsley finely chopped
 basil
die Zubereitung:

Peel shrimp. Toss together remaining ingredients. Add shrimp and mix well to coat. Cover and marinate 4 hours or overnight. Place 4 shrimp on each skewer. Barbecue or cook under broiler for 4 minutes or until shrimp are just cooked through, turning once. Serve with Grilled Peppers.

Grilled Peppers: Seed the red and yellow pepper. Slice into 6 wedges. Brush lightly with olive oil and broil or barbecue until hot, about 5 minutes, turning once. Seasom with lemon juice, salt, freshly ground pepper, finely chopped parsley and/or basil to taste.

AF656@Freenet.Carleton.Ca

(Paul A. Meadows)


Anmerkungen zum Rezept:
keine