Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tangy Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseFrozen Pineapple-Orange 6oz juice Concentrate, thawed
1/2 Tassecatsup
2 Esslöffellemon juice
2 EsslöffelTapioca
 Cinnamon Stick; 2 inches broken
allspice whole
cloves whole
3 x ca. 450 gChicken; skinned, cut up, & frozen
 Hot cooked couscous
die Zubereitung:

For Sauce, in a small bowl combine juice concentrate, catsup, and lemon juice. Pour about half of the sauce into a crockpot. Add tapioca to the cooker; stir. For Spice Bag, place cinnamon, allspice, and cloves in cheesecloth and tie. Add bag to cooker. Place frozen chicken pieces in crockery cooker. Pour remaining sauce over chicken. Cover; cook on low-heat setting 10-12 hours or high-heat setting 4 1/2-5 1/2 hours. Discard spice bag. Transfer chicken to a serving platter. Skim fat from sauce. Serve sauce and hot couscous with chicken.


Anmerkungen zum Rezept:
keine