Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tagliatelle Alfredo
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gDried tagliatelle
2 EsslöffelCreamy milk
2 x ca. 30 gButter melted
 black pepper ground
1 x ca. 30 gParmesan cbeese; grated
 Parmesan cbeese; grated to serve
die Zubereitung:

Cook the dried tagliatelle or noodles in a large pan of boiling salted water for about 6 minutes (but cook fresh for 2-3 minutes), until it is just tender but still firm, al dente.

Meanwhile, mix the butter with the cheese and milk in a heated serving dish and season to taste with salt and pepper. Drain the noodles thoroughly and add to the cheese mixture. Toss well until the noodles are coated. Serve immediately with a little extra grated cheese.


Anmerkungen zum Rezept:
keine