Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
24 x ca. 30 g | Salmon fillets -- 4-6 oz. |
| Fillets |
2 mittel | Onions thinly sliced |
1 | Jalapeno pepper -- seeded, Minced |
2 | Plums -- ripe, pitted, Diced |
2 Esslöffel | balsamic vinegar |
Preheat oven to 450 degrees. In large skillet, over high heat, cook salmon fillets 2 minutes each side or until well browned. With spatula, carefully transfer fillets to jelly-roll pan. Set aside. With paper towels, wipe out skillet. Add onions; over medium-high heat, stir-fry 5 minutes or until caramelized. Add jalapeno, plums, 1/2 teaspoon salt, 1/4 teaspoon pepper, the vinegar and 1 tablespoon of water. Cook 2 to 3 minutes or until onions are tender. While onions cook, bake salmon 3 to 4 minutes or just until cooked through. Serve over onion mixture.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |