Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Pumpkin Poori
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewhole wheat flour
1 TassePumpkin skinned; boiled, and mashed to a fine pulp
2 Esslöffeldark brown sugar
1/4 TeelöffelCardamom powder
2 TeelöffelVegetable oil; heated
1 1/2 Tassewater
 Vegetable oil for deep-fat frying
die Zubereitung:

Slightly sweet, with the unique taste of pumpkin, these are a hearty between meal snack. As a bread, with pieces of cheese, they are good for picnic lunches and other occasions.

Mix all the ingredients and form them into a dough. Roll somewhat thicker than a plain poori, and fry in oil as directed in the Poori recipe.


Anmerkungen zum Rezept:
keine