Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Raspberry Cream Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1/3 Tasseall-purpose flour
2 grossEggs lightly beaten
1 1/3 Tassesour cream
1 Teelöffelvanilla extract
3 TasseFresh or frozen raspberries; thawed
Unbaked basic pastry shell
1/3 Tasseall-purpose flour
1/3 Tassebrown sugar firmly packed
1/3 Tassepecans chopped
3 EsslöffelButter or margarine, softened
Garnishes
 Whipped Cream
 raspberries fresh
 mint leaves fresh
die Zubereitung:

Combine first 5 ingredients in a large bowl, stirring until smooth. Fold in raspberries. Spoon into pastry shell.

Bake pie at 400° for 30 to 35 minutes or until center of pie appears set.

Combine 1/3 cup flour and next 3 ingredients; sprinkle over hot pie.

Bake at 400° for 10 minutes or until golden, covering edges with aluminum foil to prevent excessive browning, if necessary. Garnish, if desired. Makes 1 (9-inch) pie.


Anmerkungen zum Rezept:
keine