Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rabbit Terrine
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelRabbit, cut up fryer
1 1/2 x ca. 450 gPork, lean, boneless, diced
 salt
1 TeelöffelCoarse black pepper
cloves garlic chopped
1 TeelöffelCrused dried thyme
1 mittelOnion chopped
1 Esslöffeldijon mustard
1/2 TasseShelled pistachios
1/2 x ca. 450 gBacon, lean, sliced
die Zubereitung:

Serve with french bread, butter lettuce and Dijon mustard. Cut all possible meat off rabbit and mix with diced pork. Place in food processor fitted with a steel blade. Process until ground roughly. Place in bowl and add all remaining ingredients except bacon. Return to processor and process again until finely ground. Return to bowl and mix well with hands. Drape bacon strips over sides and bottom of a 9" x 5" (23 x 1.5 cm) loaf pan. Press meat mixture into pan, smooth top and fold bacon ends over top. Place loaf pan in water bath with water half-way up sides of pan. Bake at 350 degrees F. (180 C) for 1 1/4 hours. Remove from loaf pan and let cool. Wrap and refrigerate until serving time. Serve, sliced, with crusty bread, butter lettuce, salad and Dijon mustard on the side.


Anmerkungen zum Rezept:
keine