Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rabbit Curry
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Ingredients:
Stick of butter or
 Margarine melted
Onion chopped
1 Tassechicken broth
1 Esslöffelcurry powder
Young rabbits, cut into Pieces
1/2 Tasseflour
Tart apple, chopped
2 Tassesour cream
2 TeelöffelOrange Peel grated
die Zubereitung:

Directions: Brush rabbit pieces with melted butter. Dredge in flour. Salt and pepper pieces. Bake on rack, turning at least one, until rabbit is tender. Cool and debone rabbit.

Saute onion and apple in remaining butter or margarine. Add 1/4 cup of flour. Stirring until lumps are smoothed out. At chicken broth and sour cream slowly, stirring constantly. Simmer over well heat until blended. Add lemon peel, curry powder, deboned rabbit and heat thoroughly. Serve over rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine